ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ

Διαφημιστικά ρούχα και διαφημιστικά είδη ένδυσης με εκτύπωση ή κέντημα του λογοτύπου σας. Στην εταιρεία μας σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών ένδυσης, το διαφημιστικό ρούχο που σας ταιριάζει κάνοντάς το «δικό» σας εκτυπώνοντας το λογότυπό σας. Στην Time Control θα βρείτε ευρεία γκάμα από διαφημιστικά ρούχα όπως διαφημιστικά μπλουζάκια t-shirts, διαφημιστικά φούτερ, διαφημιστικά φούτερ με κουκούλα, διαφημιστικές ζακέτες, διαφημιστικά μπουφάν, διαφημιστικά καπέλα καθώς και διαφημιστικά ρούχα εργασίας όπως φόρμες , παντελόνια και γιλέκα. Επίσης διαθέτουμε ειδική σειρά με ανακλαστικά ρούχα ασφαλείας αλλά και παιδική σειρά διαφημιστικών ρούχων για τους μικρούς μας φίλους.
Μετατρέψτε την ένδυση σε επιχειρηματικό και διαφημιστικό μέσο προβολής της εταιρείας σας. Τα διαφημιστικά ρούχα ή διαφημιστικά ρούχα εργασίας συνδυάζουν την άνεση, την ποιότητα αλλά και το στυλ δίνοντας ένα τόνο κομψότητας στην εταιρεία σας.
Διαφημιστικά μπλουζάκια t-shirt μακρυμάνικα, κοντομάνικα ή με τιράντες. Τα διαφημιστικά μπλουζάκια διατίθενται είτε σε αντρική είτε σε γυναικεία γραμμή , σε πολλά διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, με λαιμόκοψη ή λαιμόκοψη V. Μπορείτε να εκτυπώσετε το λογότυπό σας στο μπροστινό μέρος του t-shirt ή στην πλάτη αλλά και στα μανίκια. Στα μπλουζάκια λευκού χρώματος σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε ψηφιακά τη μακέτα της αρεσκείας σας. Επίσης μπορούμε να λογοτυπήσουμε το διαφημιστικό μπλουζάκι με κέντημα το οποίο χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια στις ραφές. Φτιάξτε ένα διαφημιστικό μπλουζάκι χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας και χαρίστε το στους πελάτες σας και στους αγαπημένους σας.
Διαφημιστικά φούτερ με ή χωρίς κουκούλα, η χειμερινή σας διαφημιστική επιλογή! Επιλέξτε ανάμεσα στο κλασικό φούτερ με λαιμόκοψη ή στο φούτερ με κουκούλα ή με φερμουάρ και μπροστινές τσέπες και ξεχωρίστε εκτυπώνοντας το λογότυπό σας. Ακόμη, για τους απαιτητικούς πελάτες υπάρχει πάντα η επιλογή για κέντημα του λογοτύπου στην καρδιά ή στην πλάτη του φούτερ. Διατίθεται σε ανδρική, γυναικεία και παιδική γραμμή, διάφορα γραμμάρια βάρους και απίθανα χρώματα.
Διαφημιστικά ρούχα εργασίας εκτυπωμένα ή με κέντημα του λογοτύπου σας. Στην Time Control θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ρούχα εργασίας όπως μπουφάν, μπουφάν αμάνικα, γιλέκα, φόρμες εργασίας, παντελόνια και καπέλα. Τοποθετήστε το λογότυπό σας στα διαφημιστικά ρούχα εργασίας και δώστε στην εταιρεία σας την ταυτότητα που της αξίζει καθώς η ένδυση εργασίας εξασφαλίζει την κομψότητα στον εργασιακό χώρο.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε διαφημιστικά καπέλα, αντρικά, unisex και παιδικά. Σε μας η ποιότητα συνοδεύεται από την άμεση εξυπηρέτηση και την οικονομική τιμή των προϊόντων. Επιλέξτε διαφημιστικά καπέλα μέσα από μια ευρεία γκάμα όπως διαφημιστικά καπέλα baseball, διαφημιστικά καπέλα με δίχτυ, διαφημιστικά καπέλα με γείσο, διαφημιστικά καπέλα ψάθινα για την παραλία καθώς και παιδικά διαφημιστικά καπέλα.