ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αξιόπιστη, οικονομική, γρήγορη!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ | TIME CONTROL ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό τόπο των διαφημιστικών δώρων και δώρων προβολής της TIME CONTROL.

Τώρα η ποιότητα του αυθεντικού διαφημιστικού δώρουκαι η μοναδικότητα του design της συλλογής TIME CONTROL, έρχονται ακόμα πιο κοντά στην οθόνη του υπολογιστή σας μέσα από τηνέα ολοκαίνουργια ιστοσελίδα μας που είναι πλέον συμβατή και στο κινητό αλλά και το τάμπλετ σας, για να μπορείτε να περιηγηθείτεόπου και αν βρίσκεστε και όποια ώρα εσείς θέλετε, για να επιλέξετε το διαφημιστικό σας δώρο. Φροντίσαμε ώστε να είναι εύχρηστο αλλά και λειτουργικό για την εύκολη πλοήγησήσας καθώς σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το κατάλληλο εταιρικό ή επιχειρηματικό δώρο.

Η TIME CONTROL δραστηριοποιείται στο χώρο του διαφημιστικού δώρου από το 1994 και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της για τη σίγουρη και ξεχωριστή προβολή της εταιρείας τους. Τα σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας με σταθερή παρουσία στο διαφημιστικό δώρο , μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε δίπλα στον πελάτη μας με αξιοπιστία και ειλικρίνεια αλλά και να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων της συλλογής μας .

Η TIME CONTROL αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες εταιρείες διαφημιστικού δώρου από όλο τον κόσμο και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να εγγυηθούμε την υψηλή ποιότητα, την γρήγορη κάλυψη σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και όλη την Ευρώπη, σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία, σε αναλογία πάντοτε με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη μας όλα αυτά τα χρόνια και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα , το service και την αξιοπιστία μας.

Το σχεδιαστικό τμήμα της TIME CONTROLμαζί με τους συνεργάτες της από το χώρο της επαγγελματικής εκτύπωσης, θα δημιουργήσειτο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το προϊόν που έχετε επιλέξει , είτε αυτό είναι μεταξοτυπία, είτε θερμομεταφορά ή ακόμα κέντημα , ώστε να μετατραπεί ακόμη και το πιο οικονομικό διαφημιστικό δώρο σε επιχειρηματικό μέσο προβολής.

Η TIME CONTROL στα προσφάτως ανακαινισμέναιδιόκτητα γραφεία της , με ένα νέο και πλήρες showroom με πάνω από 3000 φυσικά δείγματα,σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα από διαφημιστικά δώραόπως :

προϊόνταsublimation που μπορείτε να κατασκευάσετε «μοναδικά» προϊόντα για την εταιρεία σας από την αρχή.

Σας εγγυόμαστε ότι θα βρείτε όλα όσα απαιτούνται για τα διαφημιστικά δώρα που θα εξυπηρετήσουν τις επιχειρηματικές σας ανάγκες ώστε να πετύχετε την άψογη και αποτελεσματική προβολή σας.

Έχοντας ως σύμμαχο στη «μάχη» της εξυπηρέτησης την τεχνολογία, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την πορεία της παραγγελίας σας ή ακόμη και των δειγμάτων που μας έχετε ζητήσει και να καλύπτουμε γρήγορα και αξιόπιστα τις απορίες σας. Οι εξελιγμένες υπηρεσίες που μας προσφέρουν οι ταχυμεταφορές μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε αποστολή παραγγελιών σ΄ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και τα τελευταία δύο χρόνια σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ομάδα της TIMECONTROL είναι στη διάθεση σας για να βρούμε μαζί το κατάλληλο διαφημιστικό δώρο που ταιριάζει περισσότερο στην επιχείρηση σας.Εσείς δεν έχετε παρά να μαςπεριγράψετε τις διαφημιστικές σας ανάγκες και εμείς θα σας έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις διαφημιστικών δώρων.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε τοδιαφημιστικό δώρο που σας ταιριάζει. Η έμπειρη ομάδα της TIMECONTROL θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει γρήγορα άμεσα και να δώσει απάντηση σε όλες τις πιθανές απορίες σας.

Σας εγγυόμαστε ότι όλα τα διαφημιστικά δώρα της TIME CONTROL θα "εκτιμηθούν", θα "αγαπηθούν" και σίγουρα θα "κρατηθούν" σαν κάτι ξεχωριστό.Όσο για τις τιμές αποτελούν και αυτές μια πραγματική έκπληξη.

Ελάτε στον κόσμο της TIME CONTROL… στον κόσμο του επαγγελματικού διαφημιστικού δώρου… στην πιο "ζωντανή" και "χειροπιαστή" διαφήμιση.

TIME CONTROL δείτε τη διαφήμιση σα… δημιουργία.

TIME CONTROL επιλογές με άποψη δώρα με αξία