ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Όσο για τις τιμές αποτελούν και αυτές μια πραγματική έκπληξη.

H TIMECONTROL διαθέτει μια τεράστια ποικιλία διαφημιστικών δώρων που μπορείτε να δείτε αναλυτικά μέσα στους καταλόγους μας. Η ιστοσελίδα μας περιέχει επιλεγμένα διαφημιστικά δώρα, σε προϊόντα ανά κατηγορία από τους καταλόγους ώστε να αποκτήσετε μια γενική εικόνα για τη γκάμα των διαφημιστικών και επιχειρηματικών μας δώρων.

Στο χώρο μας θα βρείτε αντιπροσωπευτικά δείγματα των προϊόντων που περιέχονται στους ψηφιακούς καταλόγους, τους οποίους μπορείτε να ξεφυλλίσετε από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας και να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις προδιαγραφές, τα διαθέσιμα χρώματα καθώς και για εναλλακτικές προτάσεις των αντικειμένων που σας ενδιαφέρουν. Οι κατάλογοι της TIMECONTROL είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσουν το ιδανικό «εργαλείο» στην αναζήτηση του κατάλληλου διαφημιστικού δώρου για την επιχείρησή σας.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές διαφημιστικών δώρων του εξωτερικού οι οποίοι με τη σειρά τους κάθε χρόνο διαμορφώνουν νέους καταλόγους με καινοτόμα προϊόντα, για παράδειγμα , στον τομέα της τεχνολογίας και της οικολογίας.

Στην εταιρεία μας υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής έντυπων καταλόγων πετυχαίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την άμεση επαφή σας με τα προϊόντα της συλλογής μας. Επιπλέον, θέλοντας να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, στην Time Control έχουμε καθιερώσει την ετήσια αποστολή εντύπων καταλόγων, δωρεάν, προσπαθώντας να είμαστε πάντα δίπλα σας, ικανοποιώντας τιςδιαφημιστικές και επιχειρηματικές σας ανάγκες.