ΕΙΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η εταιρία μας προσφέρει ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ είδη συνεδρίου εκτυπωμένα με το λογότυπό σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Οι τσάντες συνεδρίου, τα lanyards, τα ντοσιέ συνεδρίου, τα badges , τα μπλοκ σημειώσεων καθώς και διάφορα άλλα αξεσουάρ είναι πάντα μία καλή λύση για το συνέδριο ή την έκθεση που διοργανώνετε.  Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο του συνεδριακού και εκθεσιακού δώρου πάνω από δύο δεκαετίες και έτσι είμαστε σε θέση να σας κάνουμε τις πιο επιτυχημένες προτάσεις δώρων με εκτυπωμένο λογότυπο.
Οι τσάντες συνεδρίου καθώς και τα lanyards ή κορδόνια λαιμού όπως είναι ευρέως γνωστά, είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη διεξαγωγή ενός συνεδρίου. Οι τσάντες συνεδρίου ποικίλουν ανάλογα με το ύφος που έχει το κάθε συνέδριο ή έκθεση. Μπορεί να είναι τσάντες laptop σε περίπτωση που είναι επιστημονικό ή εκπαιδευτικό συνέδριο, μπορεί να είναι οικολογική υφασμάτινη τσάντα  ή non woven τσάντα στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης στα οικολογικά θέματα ή ακόμα και σακίδιο πλάτης για το ενδεχόμενο που θέλετε να δώσετε ένα πιο απλό τόνο στο συνέδριό σας.
Τα lanyards ή κορδόνια λαιμού διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα sublimation και στα απλά πολυεστερικά. Τα sublimation σας δίνουν τη δυνατότητα να εκτυπώσετε οποιαδήποτε μακέτα ή λογότυπο ανεξάρτητα από τα χρώματα που διαθέτουν. Είναι κατασκευασμένα από φίνο πολυεστέρα ο οποίος θα δώσει ένα πιο elegant ύφος στο συνέδριο . Τα απλά πολυεστερικά lanyards διατίθενται σε πολλά χρώματα και επίσης μπορεί να γίνει εκτύπωση λογοτύπου που επιθυμείτε.
Τα ντοσιέ συνεδρίου καθώς και τα μπλοκ σημειώσεων αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του συνεδρίου διότι δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κρατούν σημειώσεις κατά τη διάρκεια του συνεδρίου , όμως το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι όλα αυτά τα συνεδριακά δώρα τα κρατούν και τα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους με αποτέλεσμα το συνέδριό σας να διαφημίζεται καθ΄ολη τη διάρκεια του χρόνου και να γίνεται πιο διαδεδομένο στους αντίστοιχους επιστημονικούς ή επαγγελματικούς κύκλους.